Καλλονή και στη φυσική της έδρα

Νίκος Τσιώκος
Καλλονή και στη φυσική της έδρα

bet365

Η Καλλονή δείχνει να εκμεταλλεύεται την επιστροφή στη φυσική της έδρα στη Μυτιλήνη κάνοντας το «3 στα 3» και μάλιστα δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Καλλονή αναγκάστηκε να δώσει όλα τα παιχνίδια της μακριά από τη Μυτιλήνη, με τα εντός έδρας να διεξάγονται κατά πλειοψηφεία στο ΟΑΚΑ (κάποια έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Παρά ταύτα, η ομάδα της Λέσβου έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα υποτιθέμενα εντός έδρας ματς μέτρησε 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες και μάζεψε τους 26 από τους 39 βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Φέτος η ΑΕΛΚ επέστρεψε στη φυσική της έδρα και από νωρίς έδειξε ότι αυτή θα είναι δύσκολη για όλους τους αντιπάλους. Βέβαια, είναι ακόμα νωρίς και υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις να διεξαχθούν, όμως το «3 στα 3» δείχνει πως οι αντίπαλες ομάδες δε θα έχουν εύκολα απογεύματα στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, ακόμα κι αν κάποιες καταφέρουν να... αποδράσουν με τη νίκη.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθούμε και στον απολογισμό της ΑΕΛΚ μακριά από το νησί της Λέσβου. Την περασμένη σεζόν είχε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 12 ήττες, ενώ και φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά με 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Τέλος, επαναλαμβάνουμε ότι ακόμα είμαστε στις αρχές της σεζόν και δεν έχουμε φτάσει ακόμα ούτε στο 1/3 του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα