Δίτερμα με γκολ στον ΟΦΗ
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο 1-1 με γκολ των Σακλαμάκη και Σίσιτς, ενώ στην επανάληψη σκόραραν και οι Φερούζ, Μαραθιανός (2), Λαμπρόπουλος (πέναλτι), Χατζάκης.
Ο Γκατούζο παρέταξε τους εξής: Λόρια, Αντελέγιε, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αρτόλα, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαιτζιτς, Μερεμβιασβίλι, Πετρόπουλος και Σίσιτς, ενώ αγωνίστηκαν και οι Φερούζ, Φαζός, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Μαραθιανός.
Για τους Νέους του συλλόγου αγωνίστηκαν οι Αγριμάκης, Μπολάκης, Τουγλής, Δαμιανάκης, Ρουσάκης, Χύζι, Μανιδάκης, Σακλαμάκης, Μπάμπης, Χρηστάκης και Κοντογιάννης. Κυριακή και Δευτέρα υπάρχει ρεπό για τους Κρητικούς, ενώ την Τρίτη θα περάσουν το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα από εργομετρικά τεστ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
