Δίνει το... σύνθημα ο Δέλλας
O τεχνικός της Ένωσης επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα από τη Νιόν της Ελβετίας όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής και θέλησε να... φτιάξει τους παίκτες του λίγες ημέρες πριν ριχτούν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος.
«Το πρωτάθλημα αρχίζει, πάμε να δουλέψουμε καλά για να είμαστε έτοιμοι να κερδίζουμε τα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Τράι" στην ομιλία του. Η ΑΕΚ άλλωστε ξεκινάει με μία πολύ επικίνδυνη αποστολή, απέναντι στον Παναιγιάλειο εκτός έδρας, πριν από αυτό το παιχνίδι όμως υπάρχει το φιλικό της Τρίτης με τον Πιερικό στην Κατερίνη, το οποίο θα αποτελέσει και την... πρόβα τζενεράλε για τον Δικέφαλο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
