Επαφές με Μπενφίκα ο Φύσσας

Επαφές με Μπενφίκα ο Φύσσας

Gazzetta team
Επαφές με Μπενφίκα ο Φύσσας

bet365

Δίαυλο επικοινωνίας με την Μπενφίκα, ανοίγει ο Παναθηναϊκός, με τον Τάκη Φύσσα να αποκαλύπτει την προσπάθεια συνεργασίας του «τριφυλλιού» με τους Πορτογάλους.

Επαφές με ανθρώπους της Μπενφίκα, αναμένεται να έχει στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Τάκης Φύσσας, που επιβεβαίωσε την πρόθεση του Παναθηναϊκού να συνεργαστεί με τους Πορτογάλους. «Ως Παναθηναϊκός, θέλουμε να έχουμε συνεργασία με συλλόγους όπως η Μπενφίκα και γι' αυτό έχω προγραμματίσει συναντήσεις με τους Ρουί Κόστα και Λουρένσο Κοέλιο. Αλλά δεν θα μείνουμε εκεί, θέλω να βρεθώ στις εγκαταστάσεις, αλλά και στο μουσείο του ομάδας και να ανταλλάξω ιδέες με τους ανθρώπους της», είπε στον Τύπο της Πορτογαλίας.

Βέβαια, από την κουβέντα δε θα μπορούσε να απουσιάσει και ο Ανδρέας Σάμαρης, που από το καλοκαίρι έχει γίνει «Αετός» με τον Τάκη Φύσσα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα διεθνή και να εκφράζει την σιγουριά του πως θα προσφέρει πολλά στην Μπενφίκα. «Έχει την προσωπικότητα για να διακριθεί. Θα προσφέρει πολλά στην νέα του ομάδα, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Έχει την ποιότητα, το μυαλό και την εργατικότητα που απαιτείται και όσο προσαρμόζεται, θα προσφέρει πολύ περισσότερα στην Μπενφίκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα