Γιαννιώτας: «Τώρα θα λένε: ''Ο ΑΣΤΕΡΑΣ''»!

Gazzetta team
Γιαννιώτας: «Τώρα θα λένε: ''Ο ΑΣΤΕΡΑΣ''»!

bet365

Σε... πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά τη μεγάλη νίκη επί της Παρτιζάν, τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουν όλοι στον Αστέρα με σκυμμένα κεφάλια, ενώ στάθηκε στη χημεία που υπάρχει στους Αρκάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΑΝΤ 1:

Για το αν έχει... καημό που δεν πέτυχε γκολ: «Κανένας καημός. Δεν είμαι απλά χαρούμενος που κερδίσαμε, αλλά είμαι ευτυχισμένος. Σημασία δεν έχει ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα.

Όποιος το πετυχαίνει, είναι σα να το βάζει όλη η ομάδα. Έχουμε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη χημεία. Το μυαλό μας είναι πάντα στο να κερδίζουμε. Παίζαμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, όπως η Παρτιζάν.

Έχουμε δείξει ότι ο Αστέρας μπορεί να κερδίσει και καλύτερες ομάδες και ελπίζω να έχουμε σαν όνειρο να κάνουμε κάτι καλό και μέσα στην Τότεναμ. Η επιτυχία είναι κίνητρο για μένα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα, που με βοήθησε κι αυτή.

Πρέπει να χαιρόμαστε όλοι και να μην έχουμε σκυμμένα κεφάλια. Είμαστε ελληνική ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να παίζουν και οι Έλληνες. Όμως, όποιος δουλεύει στις προπονήσεις αξίζει να έχει τις ευκαιρίες και πιστεύω ότι θα δοθούν κι άλλες σε όλα τα παιδιά. Γίνεται το σωστό και αυτό φαίνεται στο γήπεδο»

Όσο για το τι θα έλεγε αν ήταν παίκτης της Τότεναμ που παίζει με τον Αστέρα την επόμενη αγωνιστική: «Τώρα θα λένε: ''Ο ΑΣΤΕΡΑΣ''! Τώρα τη μάθανε καλά την ομάδα και θα τη θυμούνται για αρκετό καιρό. Βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμάμε την Μπεσίκτας, που είναι δύσκολη αντίπαλος και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα