Τότεναμ - Μπεσίκτας 1-1

Gazzetta team
Τότεναμ - Μπεσίκτας 1-1

bet365

Η Τότεναμ προβλημάτισε ακόμα μια φορά και η Μπεσίκτας δεν της... χαρίστηκε. Ο Μπα συνέχισε το σερί, έδωσε τον βαθμό (1-1) στο 89' και έστειλε τον Αστέρα στην κορυφή!

Οι Σπερς γι ακόμα ένα ματς προβλημάτισαν με την εικόνα τους, είχαν προβλήματα σε άμυνα και επίθεση με συνέπεια να... παγώσουν στο τέλος του ματς. Χωρίς νίκη στα δυο πρώτα ματς οι Λονδρέζοι είναι μαζί με τους Τούρκους στους δυο βαθμούς, αν και οι φιλοξενούμενοι άξιζαν κάτι περισσότερο... Μόλις στο 2' η Μπεσίκτας έκανε αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη εστία, αλλά το σουτ του Σαχάν δεν βρήκε στόχο από καλή θέση. Μάλιστα, στο 12' ο Μπα έχασε τεράστια ευκαιρία, αφού το δυνατό σουτ βρήκε στο δοκάρι. Κόντρα στη ροή του ματς, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο 27' με γκολ του Κέιν. Το γκολ όμως αυτό δεν άλλαξε την εικόνα της.

Οι Λονδρέζοι είχαν πολλά προβλήματα, η Μπεσίκτας το εκμεταλλεύθηκε και απείλησε. Ωστόσο, ο Γιορίς σε δυο περιπτώσεις με εξαιρετικές επεμβάσεις νίκησε τον Σαχάν. Ιδιο σκηνικό και στο β' μέρος, οι παίκτες του Ποκετίνο δεν... μπορούσαν και οι Τούρκοι όποτε έβρισκαν ευκαιρία έκαναν δύσκολη τη ζωή των Αγγλών. Ωστόσο, ο Γιορίς σε αρκετές περιπτώσεις νίκησε τόσο τον Μπα όσο και τους Χάτσινσον, Σαχάν. Οτι δεν... κατάφεραν οι παίκτες του Μπίλιτς, το έκανε ο Κίρικες στο 88', αφού το ανόητο πέναλτι του Ρουμάνου μετέτρεψε σε γκολ ο Μπα. Σούπερ ο Σενεγαλέζος, πέτυχε το 5ο του γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια με την Τότεναμ.

Τότεναμ: Γιορίς, Κίρικες, Ντάιερ, Φάζιο, Ντέιβις, Παουλίνιο (Λένον 60'), Τάουνσεντ, Σταμπουλί (Ντεμπελέ 65'), Μπεντάλεμπ, Σολδάδο (Αντεμπαγιόρ 79'), Κέιν
Μπεσίκτας: Ζενγκίν, Σερντάρ, Σίβοκ, Φράνκο, Μότα, Σόσα, Τορέ (Κογιονλού 82'), Κάβλακ (Οζιακίπ 65'), Χάτσινσον, Μπα, Σαχάν (Πέκτεμεκ 72')

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα