Μορένο: «Να γίνουμε νικητές»

Gazzetta team
Μορένο: «Να γίνουμε νικητές»

bet365

Στην αλλαγή νοοτροπίας που πρέπει να υπάρξει στον Παναιτωλικό στάθηκε ο Έρικ Μορένο κατά την βράβευσή του για το best goal της 5ης αγωνιστικής.

Ξεχωριστή ημέρα η Πέμπτη για δύο παίκτες του Παναιτωλικού, καθώς Μορένο και Μαρτίνες πήραν τα βραβεία τους για το best goal της 5ης αγωνιστικής και τον MVP αντίστοιχα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός που αναδείχτηκε πρώτο στις προτιμήσεις όσων συμμετείχαν στον διαγωνισμό που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA., αρχικά αναφέρθηκε στην φάση του γκολ, λέγοντας: «Παίξαμε κόντρα επίθεση και ο φίλος μου Νίκολας Μαρτίνες μου έδωσε τη μπαλιά στο κέντρο της περιοχής για να κάνω σουτ. Μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία με το τακουνάκι να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπόρεσα να πετύχω αυτό το γκολ».

Για το βραβείο που του απονεμήθηκε: «Δεν περίμενα αυτή τη διάκριση. Δουλεύω πάρα πολύ για το γκολ, είναι η δουλειά μου. Ελπίζω να πετύχω πολλά για να βοηθήσω την ομάδα», ενώ για την αφιέρωση που έκανε, απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, λέγοντας: «Είναι ένα οικογενειακό πρόσωπο πολύ αγαπητό που περνά αυτή την εποχή μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης για να μην χάνει την πίστη της. Μου έδωσε ένα κίνητρο να πετύχω το γκολ και της το αφιερώνω όπως και το βραβείο που παίρνω σήμερα».

Όσον αφορά τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, επεσήμανε: «Με έχει υποστηρίξει πολύ η ομάδα και δουλεύω πολύ καλά. Όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τη νοοτροπία του νικητή και να κερδίσουμε σημαντικούς βαθμούς. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω σημειώνοντας πολλά γκολ. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες και θεωρώ ότι θα πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε».

Ο κ. Παναγιώτης Καψάλης που απένειμε το βραβείο στον Μορένο δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και οι συνεργάτες μου, που απονέμουμε αυτό το βραβείο στον Έρικ Μορένο, ένα νέο παιδί που ήρθε να βοηθήσει την ομάδα. Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα και στον Έρικ και στον Παναιτωλικό. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και στους παίκτες τις ευκαιρίες να κάνουν το καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια».

Αμέσως μετά ο κ. Καψάλης έκανε την απονομή του βραβείου MVP της ομάδας στον Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος αναδείχτηκε νικητής στην καθιερωμένη ψηφοφορία που διεξάγεται κάθε αγωνιστική μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναιτωλικού.

Ο Μαρτίνες κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος αυτό το βραβείο και δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την επιλογή που έκαναν οι φίλαθλοι στο πρόσωπό μου. Επιθυμία μου είναι να βοηθάω τους συμπαίκτες και την ομάδα μου τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Βελτιωνόμαστε ημέρα με την ημέρα και δείχνουμε ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα