Η... άλλη Ξάνθη του Λουτσέσκου

Η... άλλη Ξάνθη του Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιχειρεί να αλλάξει την Ξάνθη και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα «θέλω» και τα «πρέπει» του Ρουμάνου.

Το δικό του στίγμα στην Ξάνθη, θέλει να αφήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον νέο τεχνικό του Ακριτικού συλλόγου να... έχει πάρει το μήνυμα. Η αντικατάσταση του Σάκη Τσιώλη, αφού ο ιδιοκτήτης του συλλόγου ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας, μέχρι και... στο χορτάρι του γηπέδου. Έτσι, ο Ρουμάνος κάνει restart και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις αλλαγές που θέλει να φέρει στο παιχνίδι της ομάδας του, την προεργασία και το... δώρο!

Το στυλ...
Μέχρι σήμερα, η ομάδα της Ξάνθης βασιζόταν κυρίως στην άμυνά της και το ποδόσφαιρο που έπαιζε ήταν - όχι υπερβολικά - αμυντικό. Αυτό, όμως, τώρα αλλάζει. Ο Λουτσέσκου έχει ήδη ξεκινήσει τα... ιδιαίτερα στους παίκτες του, με στόχο να περάσει την φιλοσοφία του. Πολύ σημαντικό κομμάτι αναμένεται να παίξει η πίεση ψηλά, κάτι που ζητάει πάρα πολύ ο Ρουμάνος, που θέλει η ομάδα του να παίζει άμυνα από την επίθεση, για να μπορέσει να αποδώσει το πλάνο του, μιας και γνωρίζει πως οι αντίπαλοί του δεν θα κλειστούν και αν οι παίκτες του δεν ανταποκριθούν, υπάρχει κίνδυνος να γυρίσει όλο αυτό σαν μπούμερανγκ.

Φυσική κατάσταση
Στις διπλές προπονήσεις που κάνει η Ξάνθη, μεγάλο μέρος αφιερώνεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Όπως τονίζουν οι παίκτες των Ακριτών σε... πηγαδάκια, ο Ρουμάνος τους «τρέχει», με στόχο να ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό την αντοχή τους. Απαραίτητο, βέβαια, αφού η ομάδα θέλει να παίξει επίθεση και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να... καταπίνουν χιλιόμετρα. Βέβαια, όλο αυτό έχει και κάποιο ρίσκο, αφού όσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί, τόσο πιο εύκολο είναι να βγουν μυικοί τραυματισμοί που θα αφήσουν πίσω την ομάδα. Παρόλα αυτά, ο Λουτσέσκου μοιάζει να ξέρει πολύ καλά τι κάνει, ενώ εκμεταλλεύεται ιδανικά και ένα απρόσμενο δώρο που του ήρθε!

Διακοπή και μίνι προετοιμασία!
Το δώρο, είναι η διακοπή και το διάστημα τριών εβδομάδων χωρίς επίσημους αγώνες. Μπορεί το φιλικό με τον Ηρακλή να χάλασε, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει αργότερα με κάποια άλλη ομάδα, αφού οι αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2016 δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Όπως και να έχει, ο Ρουμάνος έχει ξεκινήσει μία... μίνι προετοιμασία στην νέα του ομάδα και αποκτά ένα μεγάλο όπλο στα χέρια του. Έτσι, αν και ήρθε στα μέσα του πρωταθλήματος, θα μπορεί να δουλέψει απερίσκεπτος για ένα χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει την πίεση της προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα, που θα του... έδενε τα χέρια. Επίσης, θα προλάβει να μάθει καλύτερα το ρόστερ του, το οποίο ήδη έχει παρακολουθήσει σε επίσημο παιχνίδι αλλά και να προσαρμοστεί στην νέα του καθημερινότητα, να τακτοποιηθεί και να παρουσιαστεί έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι του, κόντρα στην Καλλονή στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα