Βόμβα Γκάμπι για τα στημένα! (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Βόμβα Γκάμπι για τα στημένα! (vid)

bet365

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Γκάμπι, παραδέχθηκε στον εισαγγελέα, την ανάμιξη του στους στημένους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της Ατλέτικο παραδέχθηκε την ανάμιξη του, την εποχή που έπαιζε στη Σαραγόσα! Παρουσιάστηκε μπροστά στον Γενικό Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος και είπε: «Εκανα ότι μου είπε η ομάδα!». Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Γκάμπι παραδέχτηκε πως αυτός και συμπαίκτες του έλαβαν 120.000 ευρώ από τη διοίκηση της Σαραγόσα, τα οποία έδωσαν στους παίκτες της Λεβάντε για να έχουν μειωμένη απόδοση στο ματς.

Τότε ο Γκάμπι είχε πετύχει τα δύο γκολ στη νίκη επί της Λεβάντε με 2-1 το 2011. Ήταν η τελευταία αγωνιστική και η Σαραγόσα ήθελε πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην 1η κατηγορία.

Παράλληλα ο Γκάμπι τόνισε στον Εισαγγελέα ότι δεν είχε προσωπικό όφελος από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς ήδη είχε συμφωνήσει να επιστρέψει στην Ατλέτικο, έπειτα από τέσσερις σεζόν στη Σαραγόσα.

Για κατάθεση έχουν κληθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Πάντως, μετά από αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται ο Γκάμπι να τιμωρηθεί με σοβαρή ποινή.

Δείτε εκείνο τον αγώνα!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα