Ο αξιόπιστος Νταβίντ Τόρες!

Δημήτρης Τομαράς
Ο αξιόπιστος Νταβίντ Τόρες!

bet365

Ο Πλατανιάς δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην Σούπερ Λίγκα όμως ο Νταβίντ Τόρες παρουσιάζεται και φέτος αποτελεσματικός.

Ο Ισπανός επιθετικός συνεχίζει φέτος από εκεί που σταμάτησε... πέρυσι. Ο αρχηγός των Χανιωτών την περασμένη περίοδο είχε να επιδείξει 11 γκολ σε 32 αναμετρήσεις με 49 τελικές. Όπερ σημαίνει 1 γκολ ανά 4.5 προσπάθειες. Όλα αυτά σε 2.654 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του Πλατανιά. Φυσικά και ήταν ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου του. Τη νέα χρονιά ο Πλατανιάς δεν έχει κάνει και τόσο καλή εκκίνηση, όμως ο Νταβίντ Τόρες φανερώνει και πάλι την αξία του.

Από τα πέντε τέρματα του Πλατανιά έως τώρα στην Λίγκα τα δύο είναι δικά του. Ένα στη νίκη με 3-0 με τον Εργοτέλη και ακόμα ένα στην ήττα με 3-2 από τον Παναθηναϊκό. Ο Τόρες παρουσιάζεται και φέτος αξιόπιστος στον τομέα του σκοραρίσματος. Έχει βρει 2 φορές δίχτυα σε 9 τελικές. Δηλαδή ο ίδιος μέσος όρος με την προηγούμενη χρονιά. Ένα γκολ ανά 4.5 τελικές. Και όλα αυτά σε 314 λεπτά και χωρίς να είναι εκ των πρώτων παικτών σε χρόνο συμμετοχής, κάτι που ίσχυε για πέρυσι.

Ένα ακόμα στοιχείο για την επίθεση των Χανιωτών είναι πως έχουν πάρει γκολ από ακόμα δύο επιθετικούς τους. Τον Θανάση Τσουράκη και τον Γκίλβαν Γκόμες, που έχουν έχουν βάλει από ένα τέρμα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μπορεί ο συνολικός αριθμός των γκολ να είναι μην είναι τόσο μεγάλος, ωστόσο το σημαντικό για τον Πλατανιά είναι πως οι φορ του σκοράρουν. Δεν έχει καταφέρει όμως να πάρει γκολ από μεσοεπιθετικούς. Όσο για τον Τόρες φαίνεται πως παρά τις μεταγραφές που έγιναν φέτος θα αποτελέσει για μία ακόμα χρονιά ένα από τα μεγάλα... όπλα των Κρητικών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα