Τετ α τετ Σαρρή με Πλατινί

Gazzetta team
Τετ α τετ Σαρρή με Πλατινί

bet365

Ο Γιώργος Σαρρής είχε συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Αθήνα για το μίνι συνέδριο έξι ομοσπονδιών-μελών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τον ισχυρό άνδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Ο Μισέλ Πλατινί βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα για το συνέδριο έξι ομοσπονδιών-μελών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και στο πλαίσιο αυτό είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Γιώργο Σαρρή για θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ ενημερώθηκε για τις αλλαγές που προωθεί η ελληνική πολιτεία στον αθλητικό νόμο, ενώ κύριο θέμα στην ατζέντα της συζήτησης ήταν οι διατάξεις που θίγουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Εκείνο μάλιστα που αναφέρεται από πλευράς ΕΠΟ, είναι πως ο Πλατινί άφησε το... ελεύθερο στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να αντιμετωπίσει ο ίδιος την υπόθεση, έχοντας τη στήριξή του. Αυτό βέβαια σημαίνει πως η ΕΠΟ μπορεί πλέον να βρεθεί σε θέση... μάχης με την Πολιτεία, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να βρίσκεται στο πλευρό της.

Παράλληλα εκείνο που συμφωνήθηκε είναι να διοργανώσει η Ελλάδα το ετήσιο συνέδριο της ΟΥΕΦΑ το 2016.

 

Τελευταία Νέα