Μετά τον «Ίμπρα», ο Ρόζενμπεργκ!

Μετά τον «Ίμπρα», ο Ρόζενμπεργκ!

Gazzetta team
Μετά τον «Ίμπρα», ο Ρόζενμπεργκ!

bet365

Ο Ρόζενμπεργκ... πλήγωσε τον Ολυμπιακό κι έγινε ο πρώτος Σουηδός μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που σημειώνει δύο γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία 13 χρόνια.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν τα κατάφεραν στη Σουηδία, φεύγοντας με άδεια χέρια από το παιχνίδι με τη Μάλμε. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Σκανδιναβών δεν ήταν άλλος από τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ, που σκόραρε δις και... έγραψε ιστορία.

Ο έμπειρος επιθετικός που πριν από τέσσερις ημέρες έκλεισε τα 32 του χρόνια, έφτασε αισίως τα έξι γκολ φέτος στη διοργάνωση, μαζί με τα τέσσερα των προκριματικών και παράλληλα έγινε ο πρώτος Σουηδός τα τελευταία 13 χρόνια μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που σημειώνει δύο τέρματα σε παιχνίδι ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν τον Ρόζενμπεργκ και τον "Ίμπρα", ήταν ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ εκείνος που το είχε κάνει, στο 3-1 της Άρσεναλ επί της Γιουβέντους (4/12/2001).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα