Βασιλεία - Λίβερπουλ 1-0 (vid)

Βασιλεία - Λίβερπουλ 1-0 (vid)

Βασιλεία - Λίβερπουλ 1-0 (vid)

bet365

Τελικά η αγχωτική νίκη με την Λουντογκόρετς δεν ήταν προϊόν ατυχίας για την Λίβερπουλ που έχοντας κακή εικόνα ηττήθηκε 1-0 από την Βασιλεία στην Ελβετία.

Ο Μάρκο Στρέλερ έδωσε συνέχεια στην ισχυρή παράδοση που δημιουργεί η Βασιλεία κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία και με δικό του γκολ χάρισε στους Ελβετούς τη νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ, η οποία ήταν η πρώτη στον όμιλο. Σε ένα μέτριο ματς, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πρόσεξε την άμυνά της στο πρώτο μέρος και παρότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δεν απειλήθηκε με καθαρές φάσεις. Στην επανάληψη όμως οι Reds δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη και δέχθηκαν γκολ νωρίς. Στο 52' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μινιολέ έκανε επέμβαση και ο Στρέλερ σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Για την Λίβερπουλ η καλύτερη φάση ήρθε προς το τέλος, όταν ο Στέρλινγκ βρέθηκε σε καλή θέση απέναντι στον Βάκλικ όμως άνοιξε άσχημα το κοντρόλ και κλώτσησε μόνο την ευκαιρία.

Βασιλεία (Πάουλο Σόουζα): Βάκλικ, Σαρ, Σουχί, Σαφάρι (9' Γκονσάλες), Σερέι, Ντιέ, Ελνένι, Σάκα, Φράι, Χαμουντί (92' Ζουφί), Στρέλερ, Εμπολό (81' Καλά).

Λίβερπουλ (Μπρένταν Ρότζερς): Μινιολέ, Μακίγιο, Λόβρεν, Σκρτελ, Ενρίκε, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κουτίνιο (70' Λαλάνα), Στέρλινγκ, Μάρκοβιτς (81' Λάμπερτ), Μπαλοτέλι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα