«Μάχιμος» ο Λαγός! (vid)

«Μάχιμος» ο Λαγός! (vid)

Νίκος Αθανασίου
«Μάχιμος» ο Λαγός! (vid)

bet365

Ο Τάσος Λαγός προπονήθηκε κανονικά στο «Αντόνιο Κοίμπρα» και όπως όλα δείχνουν ξεκινά κανονικά. Ανοιχτή η ενδεκάδα. ΕΣΤΟΡΙΛ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης στο «Αντόνιο Κοίμπρα», καθώς ο Τάσος Λαγός προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για την αναμέτρηση με την Εστορίλ.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα, οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, μιας και ο Αναστασίου δεν έδειξε ξεκάθαρα ούτε και απόψε. Για την... τιμή των όπλων, όμως, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κοτσόλης, αριστερό μπακ ο Νάνο, δεξί ο Μπούρμπος και ο Σίλντενφελντ με τον Τριανταφυλλόπουλο ή τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα στο κέντρο και Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς στην επίθεση.

*Στο τέλος της προπόνησης ο Κάρλος Ζέκα έφαγε μια κλωτσιά στο γόνατο, του έδεσαν το πόδι αλλά δεν έχει τίποτα. Μετά το πρόγραμμα, δεν πονούσε και ήταν πανέτοιμος για νίκη μέσα στο... σπίτι του!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα