Δοκίμασε σχήματα ο Νίκολιτς
Την τελευταία της προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (2/10 22:05) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έκανε το βράδυ της Τετάρτης (1/10) η Παρτιζάν.
Αυτή έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Μάρκο Νίκολιτς να μιλάει στους παίκτες του για το ματς με τους Αρκάδες προτού δώσει τις οδηγίες του. Ο τεχνικός των Σέρβων έδωσε έμφαση στην τακτική και δοκίμασε διάφορα σχήματα δίχως να έχει... πονοκεφάλους της τελευταίας στιγμής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.