Ινδός και επίσημα ο Κατσουράνης

Νίκος Ρόλλας
Ινδός και επίσημα ο Κατσουράνης

bet365

Η Πούνε ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, που θα έχει συμπαίκτες του Τσιρίλο, Τρεζεγκέ.

Κάτοικος Ινδίας θα είναι μέχρι τον Δεκέμβριο ο Κώστας Κατσουράνης, καθώς την Τρίτη η Πούνε ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο site της διοργανώτριας αρχής, τονίζεται το γεγονός οτι ο 35χρονος μέσος είναι ο πρώτος παίκτης που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και θα παίζει στην Indian Premier League...

«Δεν επρόκειτο για μία βιαστική απόφαση για μένα, ήμουν σε επαφές με την ομάδα εδώ και πάνω από ένα μήνα. Αυτό που με προσέλκυσε ήταν η επιθυμία της ομάδας αυτής να νικήσει και να προωθήσει το ποδόσφαιρο στην Ινδία», τόνισε ο έμπειρος άσος.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Φράνκο Κολόμπα είπε: «Η ομάδα μας χρειαζόταν έναν ικανό μέσο box-to-box. Ήταν μια θέση που θέλαμε να καλύψουμε και πλέον με την προσθήκη του Κατσουράνη είμαστε πιο ισορροπημένοι».

Για την μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη, μίλησε και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Γκαουράβ Μοντβέλ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στις τάξεις μας τον Κώστα και θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα. Είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική Ελλάδος και τις προηγούμενες ομάδες του και είμαστε βέβαιοι πως με την απόκτησή του θα κάνουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Ινδίας».

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι συμπαίκτης με τον Μπρούνο Τσιρίλο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες, αλλά και με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ. Μάλιστα η Πούνε κινείται για την απόκτηση του Μοχάμεντ Καλόν, αλλά και του Άντριαν Μούτου.

 

Τελευταία Νέα