«Η Ρεάλ έδινε 150 για Νεϊμάρ!»

Γιώργος Καραμάνος
«Η Ρεάλ έδινε 150 για Νεϊμάρ!»

bet365

Στην κατάθεση για το σκάνδαλο με το συμβόλαιο του Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα, ο πατέρας του αποκάλυψε-ισχυρίστηκε ότι οι Μαδριλένοι έκαναν απίστευτη πρόταση που ο γιος του απέρριψε.

Ο πατέρας του Νεϊμάρ κλήθηκε να καταθέσει για την περίφημη περίπτωση του συμβολαίου του γιου του και τις διάφορες προμήθειες που πληρώνει η Μπαρτσελόνα σε ένα σωρό διαφορετικές μεριές (Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες της υπόθεσης). Τα εν λόγω χρήματα είναι σημαδεμένα ως «μαύρα» και οι κατηγορούμενοι (ομάδα και παίκτης) θα πρέπει να εξηγήσουν ένα σωρό πως και γιατί για μεγάλα ποσά που μάλλον έχουν αποκρυφτεί από την Εφορία.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Νεϊμάρ ο πρεσβύτερος ανέφερε στην κατάθεση του μεταξύ άλλων ότι πριν υπογράψει ο Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα, είχε απορρίψει τεράστια πρόταση της Ρεάλ. Μάλιστα είπε ότι οι Μαδριλένοι έδιναν για να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο επιθετικό 150 εκατ. ευρώ! Ωστόσο, ο πατέρας πρόσθεσε ότι ο Νεϊμάρ αρνήθηκε επειδή ήθελε να πάει στη Μπάρτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα