Μια «γροθιά» ΠΑΕ και Α.Ο

Μια «γροθιά» ΠΑΕ και Α.Ο

Νίκος Ρόλλας
Μια «γροθιά» ΠΑΕ και Α.Ο

bet365

Κοινή επιστολή στην Ρένα Δούρου με την οποία ζητούν άμεσα συνάντηση για το θέμα της Λεωφόρου, απέστειλαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Κοινή γραμμή στο θέμα της Λεωφόρου έχουν χαράξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία... γροθιά στο μείζον αυτό ζήτημα του συλλόγου.

Την Τετάρτη λοιπόν, μετά το μπλοκάρισμα του κονδυλίου για την ανάπλαση της ιστορίας έδρας από το ελεγκτικό συτμβούλιο, απεστάλη στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου επιστολή, την οποία υπογράφουν από κοινού ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ηλίας Μιχαλαριάς και με την οποία ζητούν μία άμεση συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που απασχολεί το «τριφύλλι».

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Σε συνέχεια της από 24.9.14 διαβίβασης της υπ. αρ. 381/2014 πράξης του Ε' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με τον έλεγχο του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και λαμβάνοντας υπόψη τα στενότατα χρονικά περιθώρια, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης αρμοδίων στελεχών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν οι μελλοντικές μας ενέργειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα