Έφτασε στη Λισαβόνα ο Παναθηναϊκός

Έφτασε στη Λισαβόνα ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Έφτασε στη Λισαβόνα ο Παναθηναϊκός

bet365

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έπειτα από τέσσερις ώρες πτήσης έφτασε στην Πορτογαλία. Το gazzetta.gr ήταν στο αεροπλάνο και αποκαλύπτει τι έγινε.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για την αυριανή μάχη με την Εστορίλ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι πράσινοι είχαν μια πτήση ιδιαίτερα χαλαρή και το gazzetta.gr σας μεταφέρει μικρά - μικρά μέσα από το αεροπλάνο και την άφιξη της αποστολής στην Πορτογαλία...

* Η πτήση τσάρτερ της AEGEAN επιφύλασσε... πρωινό τούμπανο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και το μενού είχε φρούτα, μπάρες δημητριακών, ομελέτα, τυρί, γιαούρτι και μαρμελάδες.

* Το πρωινό τίμησαν δεόντως οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου και όσοι δεν... συμμετείχαν στο φαγητό προτίμησαν έναν υπνάκο.

* Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σηκώθηκε πολλές φορές από τη θέση του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καθώς είναι γνωστό πως είναι πάνω από όαλ φίλος με τους ποδοσφαιριστές τοπυ και είχε αρκετά πηγαδάκια.

Αυτά ήταν με τους νέους (Ρισβάνη, Δώνη, Τριανταφυλλόπουλο), αλλά και με πιο έμπειρους (Πέτριτς, Σίλντενφελντ).

*Ο Εμίρ Μπαϊράιμ περίπου έπειτα από μια ώρα πτήσης πήρε το τάμπλετ από την τσάντα του και έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια, δείχνοντας πως πάει για ύπνο.

* Οπως συνηθίζεται σε αυτές τς πτήσεις ο πιλότος είπε το σχετικό μήνυμα και δεν ήταν τόσο... ζεστός, όσο άλλοι. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Καλή επιτυχία στην ομάδα»!

* Κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο της Λισαβόνα εντύπωση έκαναν τα 100άδες μαγαζιά που βρίσκονται εκεί.

* Σε ένα από αυτά που ήταν εταιρία πανάκριβων στυλό καρφώθηκαν οι Χουχούμης, Δώνης και Τζουρούδης.

*Ο καιρός στη Λισαβόνα είναι ηλιόλουστος με τις προβλέψεις να πέφτουν μέσα. 24 βαθμούς Κελσίου, με τον ήλιο να είναι πρωταγωνιστής στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα