Να σπάσει την κατάρα!

Gazzetta team
Να σπάσει την κατάρα!

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μάλμε στη Σουηδία και θέλει να κάνει κάτι που ποτέ δεν έχει πετύχει στη διοργάνωση. Το να ξεκινήσει φάση ομίλων με 2/2!

Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Ολυμπιακός στις 21:45 στο Μάλμε της Σουηδίας. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι», φτάνουν τα 100 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και επίσης στοχεύουν να σπάσουν μια... κατάρα 17 χρόνων!

Ποια είναι αυτή; Να ξεκίνησει ο Ολυμπιακός με το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές, δηλαδή να πετύχει το 2/2. Το καλύτερο που έχουν πετύχει οι Πειραιώτες όλα αυτά τα χρόνια στη διοργάνωση είναι να ξεκινούν με 4 βαθμούς, δηλαδή μία νίκη και μία ισοπαλία.

Πλέον θέλουν να πετύχουν κόντρα στη Μάλμε το απόλυτο και φυσικά αν συμβεί αυτό θα έχουν βάλει τις βάσεις για πρόκριση, αλλά θα παίζουν στα ίσια και την πρωτιά. Ειδικά με ήττα της Ατλέτικο από την Γιουβέντους, τότε το ματς της τρίτης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη, αλλά και αυτό που ακολουθεί στο Τορίνο, μπορεί και να είναι αυτά που θα κρίνουν την κορυφή του ομίλου. Κάτι που επίσης δεν έχει καταφέρει ποτέ ο Ολυμπιακός, να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα