Προβάδισμα για Αφελάι με Μάλμε

Δημήτρης Τομαράς
Προβάδισμα για Αφελάι με Μάλμε

bet365

Ο Αφελάι είναι πια το φαβορί για το αριστερό άκρο της επίθεσης για το ματς με Μάλμε. Συνεχίζει να έχει σαφείς πιθανότητες για βασικός ο Σαλίνο. Τετ α τετ του Μανιάτη και με Μίτσελ και με Αλκόρτα.

Ο Μίτσελ δεν προχώρησε -όπως συνηθίζει άλλωστε- σε... αποκαλύψεις αναφορικά με τα τελικά του πλάνα για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Μάλμε. Ωστόσο με βάση τις τελευταίες πληροφορίες και τις υπάρχουσες ενδείξεις ο Ιμπραϊμ Αφελάϊ έχει το προβάδισμα για τα «φτερά» της επίθεσης σε σχέση με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Επίσης ο Λεάντρο Σαλίνο παραμένει σε θέση... οδηγού για την θέση του δεξιού μπακ συγκριτικά με τον Ομάρ.

Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Λεάντρο Σαλίνο (με υποψήφιο και τον Ομάρ γι' αυτήν την θέση), αριστερά ο Μαζουάκου και τα δύο στόπερ ο Αμπιντάλ με τον Μποτία. Στον άξονα οι Μανιάτης και Μιλιβόγιεβιτς, στα δύο άκρα οι Κασάμι και Αφελάι, επιτελικός ο Τσόρι και στην κορυφή ο Μήτρογλου. Φυσικά για το ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης συνεχίζει να έχει ελπίδες για το βασικό σχήμα ο Ντουρμάζ.

Ανοιχτό εξακολουθεί να είναι και το ενδεχόμενο μίας ή παραπάνω εκπλήξεων από τον Ισπανό. Ο Μίτσελ πάντως έχει ήδη εξηγήσει με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο προς τους παίκτες του το πόσο σπουδαίο είναι το παιχνίδι με την Μάλμε το βράδυ της Τετάρτης. Για τους Πειραιώτες το βασικό ζητούμενο είναι να μπορέσουν να φύγουν από το γήπεδο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός αυτού ο Γιάννης Μανιάτης είχε στο περιθώριο της προπόνησης κουβέντα και με τον Μίτσελ και με τον συνεργάτη του, Ράφαελ Αλκόρτα. Ο Έλληνας διεθνής μέσος μίλησε με τον ερυθρόλευκ κόουτς και τον βοηθό του τόσο για τον σχεδιασμό του ματς της Τετάρτης και την διάταξη του Ολυμπιακού, όσο και για την προσωπική του ετοιμότητα και κατάσταση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα