Φιλικό με Ηρακλή η Ξάνθη

Gazzetta team
Φιλικό με Ηρακλή η Ξάνθη

bet365

Τον Ηρακλή θα αντιμετωπίσει το Σάββατο η Ξάνθη, με τον Λουτσέσκο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Ακριτών, έστω και σε φιλική αναμέτρηση.

Το... κενό αγωνιστικής δράσης των δύο εβδομάδων, θέλει να καλύψει η ομάδα της Ξάνθης, προκειμένου να μην επηρεαστεί από την «απραξία» που προέκυψε από την αναβολή της αγωνιστικής και την διακοπή λόγω Εθνικών που ακολουθεί. Έτσι, η Ακριτική ΠΑΕ έκλεισε φιλικό με τον Ηρακλή για το Σάββατο στις 4. Το ματς με τον «Γηραιό» θα δώσει την ευκαιρία στον Λουτσέσκου να δει εν δράση τους νέους του παίκτες και να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα, κόντρα σε μία ομάδα με φανέλα, αλλά και ρόστερ με αρκετές αξιώσεις.

Η ανακοίνωση:

Χωρίς επίσημη αγωνιστική δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Superleague εξαιτίας του θλιβερού γεγονότος του θανάτου του φιλαθλου του Εθνικού. Ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβλήθηκαν και οι αγώνες της Superleague.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ το ερχόμενο Σάββατο θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα