Στην Αυστραλία ο Βίγια

Gazzetta team
Στην Αυστραλία ο Βίγια

bet365

Παίκτης της Μελμπουρν Σίτι θα είναι για τους επόμενους τρεις μήνες ο Νταβίντ Βίγια, που δήλωσε έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Αυστραλίας στις 7 Οκτωβρίου.

Τον επόμενο, προσωρινό, σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Νταβίντ Βίγια, που ήρθε σε συμφωνία με την Μελμπουρν Σίτι για τους επόμενους τρεις μήνες. Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να παίξει στο πρωτάθλημα Αυστραλίας μέχρι και τον Γενάρη, όταν και θα επιστρέψει στην Αμερική και την Νιου Γιόρκ Σίτι όπου ανήκει. Στις πρώτες του δηλώσεις, μάλιστα, ο Βίγια διαβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να πατήσει χορτάρι και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στις 7 Οκτωβρίου στην έδρα της Σίδνεϊ.

«Θέλω όσο θα μείνω εδώ, να χτίσουμε πράγματα και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Στόχος είναι να κάνω καλά την δουλειά μου και να βοηθήσω να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται. Από όσο ξέρω, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι ψηλές, κάτι που μου ταιριάζει και θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ», δήλωσε ο 32χρονος επιθετικός.

 

Τελευταία Νέα