Ζορμπάς: ««Καλύτεροι σε κάθε ματς»

Gazzetta team
Ζορμπάς: ««Καλύτεροι σε κάθε ματς»

bet365

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς μίλησε για τον στόχο της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα που είναι η παραμονή, αλλά και την δική του παρουσία με τους «Φαίακες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ζορμπάς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Τη φετινή δουλειά που γίνεται στη Κέρκυρα:
«Δουλέψαμε πολύ από την πρώτη μέρα με τα παιδιά που ήμασταν από πέρσι και προσπαθήσαμε να βάλουμε στο κλίμα γρήγορα και τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Ο κ. Γρηγορίου, μας αναλύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είναι κάτι το οποίο φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μάθει κάθε αντίπαλο να τον αντιμετωπίζουμε διαφορετικά και να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι».

Την προσωπική του φετινή επίδοση:
«Έχω δουλέψει πάρα πολύ από πέρυσι και έχω δυναμώσει αρκετά. Είμαι στα καλυτέρα μου και πρέπει να συνεχίσω έτσι γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμη με την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Την πορεία της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν έχω σταματήσει να την παρακολουθώ και μακάρι να πετύχει η προσπάθεια που κάνει γιατί το πρωτάθλημα της Super league την έχει ανάγκη».

Για το αν μετανιώνει με τον εαυτό του όσον αφορά την καριέρα που κάνει:
«Όταν είσαι πιο μικρός μερικές φορές παίρνεις κάποιες λάθος αποφάσεις, αλλά το ταλέντο κάποια στιγμή πιστεύω θα φανεί. Προσπαθώ να το δείχνω συνέχεια, βοηθώντας την ομάδα μου και αυτό είναι το καλύτερο».

Το ποιος συμπαίκτης του τον έχει εντυπωσιάσει:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα. Ο Χαβίτο είναι ένας πολύ καλός παίκτης όπως και ο Μαρκόφσκι. Γενικότερα έχουμε ένα σύνολο με πολύ ποιότητα και αρκετές δυνατότητες».

Τους φετινούς στόχους της Κέρκυρας:
«Αρχικά, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε να παίρνουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε κάθε αγωνιστική. Έχουμε δημιουργήσει μια ασφάλεια προς το παρόν με την βαθμολογική θέση που είμαστε σε σχέση με την ζώνη υποβιβασμού, όμως, θέλουμε στο μέλλον να αυξήσουμε τη διάφορα και να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα