Χωρίς Μέντες στην Πορτογαλία

Χωρίς Μέντες στην Πορτογαλία

Γιώργος Βροντάκης
Χωρίς Μέντες στην Πορτογαλία

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Εστορίλ και ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο Μέντες.

Οι πράσινοι φιλοξενούνται την Πέμπτη από την Εστορίλ (22:05, Novasports 2) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έκαναν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση στο Κορωπί.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα. Λαγός, Μέντες και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Μπεργκ συνέχισε την θεραπεία του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Πορτογάλους, που θα διεξαχθεί στο «Estádio António Coimbra da Mota» και στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού βρίσκονται οι 21 παρακάτω παίκτες: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι και Μπαϊράμι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα