Nέες αιχμές Ζλάταν για Γκουαρδιόλα

Gazzetta team
Nέες αιχμές Ζλάταν για Γκουαρδιόλα

bet365

Τα «καρφιά» του έριξε πάλι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για τον πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα Πεπ Γκουρδιόλα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σουηδού άσου.

Δεν είναι κάτι καινούργιο να απαξιώνει τον πρώην προπονητή του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Βρήκε αφορμή πάλι για να το κάνει την αναμέτρηση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Παρί και Μπαρτσελόνα. Γύρισε τον χρόνο πίσω, αναφέρθηκε στην ομάδα του 2009-10 και «έριξε» για μία ακόμα φορά τα βέλη του στον πρώην προπονητή του υπονοώντας ότι εκείνος φταίει που δεν κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ εκείνη τη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού στράικερ στο «Canal+» :

«Είχαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο εκείνη τη χρονιά, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Αποτύχαμε όμως να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ εξαιτίας κακών αποφάσεων από κάποιον.

Έτσι όμως ήρθαν τα πράγματα. Δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι. Πρέπει να το ξεχάσω επειδή έζησα σπουδαίες στιγμές στη Μπαρτσελόνα».

Όσο αναφορά την πορεία της Παρί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τόνισε:

«Ακόμα μαθαίνουμε. Ο σύλλογος είναι νέος στο Τσάμπιονς Λιγκ και αποκτούμε εμπειρίες. Η ομάδα χτίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια και έχουμε βρεθεί δύο φορές στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλουμε φέτος να πάμε πιο μακριά. Είναι όμως αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ελπίζουμε ότι αυτές οι λεπτομέρειες θα είναι υπέρ μας αυτή τη φορά.

Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν μπορούσα να κατακτήσω το τρόπαιο. Στο τέλος της καριέρας σου αυτό που κοιτάς είναι τα τρόπαια. Θα ήταν υπέροχα αν πάρω το τρόπαιο, αν όχι δεν θα είναι αποτυχία».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα