Πρόταση για χρήση βίντεο στη Σούπερ Λιγκ

Gazzetta team
Πρόταση για χρήση βίντεο στη Σούπερ Λιγκ

bet365

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μπει η χρήση βίντεο στη... ζωή της Σούπερ Λιγκ, ώστε να τιμωρούνται οι παίκτες στο ενδεχόμενο αντιαθλητικού παιχνιδιού ή να "σβήνονται" κόκκινες σε άδικες αποβολές.

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά -και- στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου ποδοσφαιριστές χτύπησαν εκτός φάσης αντιπάλους τους, αλλά δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, όπως και το αντίθετο (άδικων κόκκινων καρτών). Αυτό μάλιστα είναι ένα θέμα που είχε θέσει και ο Τάκης Φύσας στον Χιου Ντάλας, υπενθυμίζοντάς του μάλιστα και σχετικό περιστατικό από αγώνα της Σκωτίας με τον ίδιο πρωταγωνιστή, όπου τελικά δικαιώθηκε για πέναλτι-αποβολή που του είχε χρεωθεί και “σβήστηκε” η κόκκινη κάρτα.

Τότε ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής είχε δείξει επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο της χρήσης βίντεο, λέγοντας πως είναι θέμα της Λίγκας, πλέον όμως -και μετά από φάσεις περασμένων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος που έπρεπε να δοθούν κόκκινες και δεν δόθηκαν- το σκέφτονται στον συνεταιρισμό και στο επόμενο Δ.Σ. αναμένεται να τεθεί το θέμα επί τάπητος, όπως αναφέρει η “Live Sport”. Να γίνεται δηλαδή η χρήση βίντεο για τέτοιες περιπτώσεις, ώστε ακόμα κι αν ο διαιτητής δεν έχει αντιληφθεί μία φάση όπου υπήρξε αντιαθλητικό χτύπημα, ο παίκτης να τιμωρείται προς... συμμόρφωση ή να δικαιώνεται ποδοσφαιριστής που έχει αποβληθεί άδικα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα