ΠΑΟ για... φορ τον Γενάρη

ΠΑΟ για... φορ τον Γενάρη

Gazzetta team
ΠΑΟ για... φορ τον Γενάρη

bet365

Την απόφαση να κινηθούν για επιπλέον ενίσχυση στην επιθετική γραμμή φαίνεται πως έχουν πάρει στον Παναθηναϊκό ενόψει Ιανουαρίου.

Κίνηση για τον Αμπέιντ θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει τον προσεχή Γενάρη από τους “πράσινους”, εκτός όμως από την περίπτωση του Αλγερινού, στο Τριφύλλι εμφανίζονται να έχουν πάρει την απόφαση για απόκτηση και επιθετικού.

Στον Παναθηναϊκό βλέπουν ότι απόντος του Μπεργκ λείπει το εύκολο γκολ αφού ο Πέτριτς δεν έχει πάρει ακόμα... μπρος, όπως και οι υπόλοιποι (μεσο)επιθετικοί, με τους Νταμπίζα κι Αναστασίου να συμφωνούν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, όπως αναφέρει η «Sportday».

To μόνο που όπως φαίνεται μπορεί να τους αλλάξει γνώμη είναι να αρχίσει να... πυροβολεί ο Κροάτης σε ικανοποιητικούς ρυθμούς, κάτι που δεν έχει κάνει από πέρυσι που βρίσκεται στο Τριφύλλι λόγω και των τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη αρχίσει το ψάξιμο για μία αξιόπιστη λύση μπροστά στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα