Πασχαλάκης: «Ήμασταν άτυχοι»

Νίκος Τσιώκος
Πασχαλάκης: «Ήμασταν άτυχοι»

bet365

Στην ατυχία και στο πρώτο γκολ της Καλλονής απέδωσε την ήττα του Πανθρακικού στη Μυτιλήνη ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Καθάριος: «Κρατάμε το πάθος».

Ο Πανθρακικός ήταν κακός στη Μυτιλήνη και ηττήθηκε από την Καλλονή, κάτι που οφείλεται στην ατυχία των ακριτών και το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην κάμερα της Nova.

«Θεωρώ κατά την προσωπική μου άποψη ότι το παλέψαμε, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα από την αρχή του παιχνιδιού, να δημιουργήσουμε, αλλά σταθήκαμε άτυχοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και προηγήθηκε η ομάδα της Καλλονής.

Θεωρώ πως άμα ήμασταν λίγο πιο συμπαγείς, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί έχουμε δουλέψει αρκετά αυτές τις μέρες», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

 

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Σας είπα, στο πρώτο ημίχρονο. Φάγαμε σε δύσκολο λεπτό το γκολ και έπεσε λίγο ψυχολογικά η ομάδα. Και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά, προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δε σταθήκαμε τυχεροί».

Για το δεύτερο γκολ της Καλλονής: «Ανοιχτήκαμε περισσότερο, προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γκολ, αλλά όπως σας είπα και πριν, έτσι είναι η μπάλα, σταθήκαμε άτυχοι σ' αυτό το παιχνίδι».

Καθάριος: «Κρατάμε το πάθος»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καθάριος τόνισε πως στον σύλλογο της Κομοτηνής κρατάνε το πάθος που είχαν στον αγωνιστικό χώρο.

«Πιστεύω σήμερα η ομάδα μου μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, πιστεύω είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε κάποιες φάσεις που μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα, δεν τις αξιοποιήσαμε κατάλληλα και δεχθήκαμε ένα γκολ σε δύσκολο χρονικό σημείο, αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία.

Μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε πιο δυνατά, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο που θέλαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πλατανιά», ανέφερε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το τι κρατούν στον Πανθρακικό από το αποψινό ματς: «Κρατάμε το πάθος που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος με τον αέρα να μας επηρεάζει, αλλά πιστεύω ότι καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα