Σε ρυθμούς Παρτιζάν ο Αστέρας

Σε ρυθμούς Παρτιζάν ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Σε ρυθμούς Παρτιζάν ο Αστέρας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε ρυθμούς Παρτιζάν μπήκε από σήμερα ο Αστέρας, με τους Αρκάδες να αφήνουν πίσω τους τη νίκη επί του Πλατανιά.

Στο Γιουρόπα Λιγκ στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στον Αστέρα Τρίπολης. Μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με την Μπεσίκτας, οι Αρκάδες υποδέχονται την Παρτιζάν. Ενόψει του αγώνα με τους Σέρβους η προετοιμασία ξεκίνησε από σήμερα, με την προπόνηση να περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και ανάπτυξης παιχνιδιού, καθώς και πολλά οικογενειακά διπλά σε μικρό χώρο.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Τορμένα, Μούκαμ, που ακολούθησαν ατομικό με τρέξιμο, ενώ ο Μπαντιμπανγκά συνέχισε τη θεραπεία του. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι η σημερινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Ζήκου, αφού ο Στάικος Βεργέτης απουσίαζε στην Ελβετία.

Τέλος, όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο Ντάνι Μακέλι από την Ολλανδία ορίστηκε να είναι ο διαιτητής του ματς της Πέμπτης (2/10), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάτρικ Λάνγκαμπ, Μάριο Ντικς, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ολλανδός Μπας Βαν Ντόνγκεν και επιπρόσθετοι βοηθοί οι Κέβιν Μπλομ, Κάμπιους Τζότσεμ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα