Μίτσελ: «Συνέλθετε»

Μίτσελ: «Συνέλθετε»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Συνέλθετε»

bet365

Ο Μίτσελ μάζεψε τους βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού και χτύπησε καμπανάκι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τα... έχωσε στους παίκτες του και τους ζήτησε να συνέλθουν και να μην ψάχνουν δικαιολογίες για την ήττα από τον Ατρόμητο.

«Δεν πρέπει να ψάχνετε δικαιολογίες στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Πρέπει να το ξεπεράσετε αυτό το κομμάτι. Επρεπε να το είχατε καταλάβει από το Αγρίνιο. Με κάθε ομάδα θα συμβαίνει αυτό. Είστε οι πρωταθλητές. Ολοι θα θέλουν να σας κερδίσουν. Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να το κάνουν», είπε αρχικά ο Μίτσελ και στη συνέχεια στάθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι του Περιστερίου: «Αλλα είπαμε να κάνουμε και άλλα κάναμε στο παιχνίδι. Από το 20' και μετά δεν δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είμαστε ομάδα. Δείξατε σαν να μην ξέρατε σε ποια ομάδα αγωνίζεστε. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς είστε νέοι στην ομάδα, ρωτήστε τους παλαιότερους για το τι είναι ο Ολυμπιακός. Ρωτήστε τον Γιάννη (σ.σ.: Μανιάτη) να σας πει τι είναι ο Ολυμπιακός.

Συνέλθετε. Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα. Και με τη Μάλμε και με τον ΠΑΟΚ...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα