Νίκη-πρόκριση για Άρη!

Νίκη-πρόκριση για Άρη!

Gazzetta team
Νίκη-πρόκριση για Άρη!

bet365

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ΄εθνικής πέρασε ο Άρης, ο οποίος κέρδισε στην Φλώρινα με 1-2 την τοπική Θύελλα Φιλώτα με τα γκολ του Σουνά και του Καπνίδη.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε ο Άρης στο ΔΑΚ Φλώρινας κερδίζοντας την Θύελλα Φιλώτα με 2-1. Οι φίλαθλοι των «κίτρινων» δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ακριτικής πόλης χειροκροτώντας στο τέλος τους παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Οι Θεσσαλονικείς είχαν από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κοντουγουλίδη.

Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σουνά. Ο νεαρός μέσος παραβίασε την εστία της Θύελλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Φερνάντες στην προσπάθεια του να πάρει την κεφαλιά από το φάουλ του Σουνά, μπέρδεψε τον Κοντογουλίδη, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Ο αγώνας έγινε δραματικός στο τέλος καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 81ο λεπτό. Ο Ζηνόβιος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη και με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Άρης πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 85’. Ο Καπνίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λιόλιου και με ωραία κεφαλιά έδωσε την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Γιάννης Γιώρης, γιος του Στέφανου, ο οποίος είχε πολύτιμη συνεισφορά στην ομάδα του Φιλώτα.

Θύελλας Φιλώτα: Κοντουγουλίδης, Σιμηχανίδης, Κλάζογλου, Μπάμπαρης, Κιοζερίδης, Στασινόπουλος, Κόλα, Μισαηλίδης, Θεοδουλίφδης, Μαρκόπουλο

Άρης: Mπαϊμάκη, Λιόλιο, Φερνάντες, Γκόλια, Ψυχογιό, Γκίνο, Σουνά, Xιντασέλι, Σταυρόπουλο, Ρένια, Καπνίδη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα