Σηφάκης: «Δεν μας αγχώνει η Κέρκυρα»

Gazzetta team
Σηφάκης: «Δεν μας αγχώνει η Κέρκυρα»

bet365

Ο Μιχάλης Σηφάκης μπορεί να έμεινε εκτός αποστολής και για το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Κέρκυρα, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του Ιονίου δεν αγχώνει τον Λεβαδειακό.

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα μίλησε ο Μιχάλης Σηφάκης που έμεινε εκτός αποστολής και γι' αυτή την αναμέτρηση. Ο Έλληνας γκολκίπερ, τόνισε επίσης πως είναι σε κλή κατάσταση και θα βοηθήσει σύντομα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Πρώτος στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα, να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που είναι η γρήγορη παραμονή. Προσωπικός μου στόχος είναι να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από θέμα φυσικής κατάστασης είμαι πολύ καλά, μέρα με τη μέρα είμαι καλύτερα και περιμένω την ευκαιρία μου για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μας αγχώνει η Κέρκυρα, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εμάς. Πέρυσι εντός είχαμε σχεδόν το απόλυτο οπότε αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα πάρουμε τη νίκη. Το ματς θα κριθεί στη δύναμη, το πάθος και τη θέληση. Πάντα ένα γρήγορο γκολ βοηθάει αλλά αυτό δε θα μας αγχώσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα