Χωρίς Κοροβέση ο ΠΑΣ Γιάννινα
Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό ματς με τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Οι Ηπειρώτες πάνε εκεί με καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί της Κέρκυρας, και ο Γιάννης Πετράκης έχει μοναδικό... πονοκέφαλο τον Κοροβέση.
Ο νεαρός μέσος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός για μία ακόμα αναμέτρηση, αφού δεν είχε αγωνιστεί ούτε απέναντι στους Φαίακες. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Φόνσι (Ναδάλες), Χαρίσης, Τζιμόπουλος, Ηλιάδης, Μανιάς, Λίλα, Μπέριος, Ακόστα, Κρητικός, Αυγενικού, Τσάβες, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Γιάκος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
