Ο Δημήτρης Βασιλείου στο gazzetta.gr

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ο Δημήτρης Βασιλείου στο gazzetta.gr

bet365

Βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Προσβολές, απειλές για μια μεταγραφή που δίχασε την Κύπρο. Ο Δημήτρης Βασιλείου μιλά στο gazzetta.gr και ξεσπά...

Στα 35 του χρόνια βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όχι όμως για κάποιο ποδοσφαιρικό κατόρθωμα, αλλά για μια... εφιαλτική για πολλούς Κύπριους μεταγραφή! Ο Δημήτρης Βασιλείου υπέγραψε στην Ντεγκιρμενλίκ, ομάδα που εδρεύει στα Κατεχόμενα και σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στη Μεγαλόνησο «Αηδίασα με τους πάντες. Πήγα εκεί μόνο για να παίξω μπάλα. Εγώ είμαι το πρόβλημα;» ήταν το αρχικό σχόλιο του 35χρονου πρώην παίκτη του Ερμή και της Ομόνοιας στο gazzetta.gr.

Σε πολύ κακή κατάσταση ο Δημήτρης Βασιλείου που δεν αντέχει τα «πυρά» που εκτοξεύονται τις τελευταίες ώρες. «Μιλάω ειλικρινά, αν ήξερα ότι θα γινόταν όλος αυτός ο σάλος με τη μεταγραφή μου δεν θα πήγαινα να παίξω εκεί. Απλά πάω για να κάνω αυτό που μου αρέσει, να παίξω ποδόσφαιρο, είναι το χόμπι μου, είναι αυτό που αγαπώ και δεν θέλω να το σταματήσω» τονίζει ο 35χρονος, ο οποίος έγινε αντικείμενο προσβολών και απειλών. Μάλιστα, οι αρχές στην Κύπρο παίρνουν τα μέτρα τους, έτσι ώστε ο παίκτης και η οικογένειά του να μην αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

«Δεν θέλω να κάνω καριέρα, είμαι 35 ετών, αλλά υπάρχουν συνθήκες για να παίξω καλύτερα απ' ότι σε κάποιες ομάδες στην Κύπρο. Ο Αλί Ιμάρ, Τουρκοκύπριος και πρώην συμπαίκτης μου είπε να παίξουμε εκεί, μου το έλεγε συχνά και έγινε. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα πάω, αλλά οι άνθρωποι της με υποδέχθηκαν καλά. Δεν έκανα κάτι κακό, μπάλα θέλω να παίξω μόνο. Είμαι ένας απλός πολίτης και έχουν γραφτεί και ακουστεί τόσα πολλά άσχημα για μένα. Ποδόσφαιρο είναι, δεν κάνω κάτι εναντίον της πατρίδας μου. Τόσα έγιναν που πίκραναν και έκαναν δύσκολη τη ζωή των συμπατριωτών μου. Εγώ τους έφταιξα...;».

Πολλά ειπώθηκαν για την επιλογή του, κατηγορίες και σενάρια που πίκραναν την οικογένειά του. Βρέθηκε στην πιο δύσκολη φάση της ζωής του και ο ίδιος ξεσπά «Είναι όλα ψέματα, δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λένε. Δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο... Αν ήξερα τι θα συμβεί δεν θα το τολμούσα. Μπάλα θέλω να παίξω. Μου είπαν πως η Ομοσπονδία έχει συμφωνήσει για δυο Ελληνοκυπρίους να έχουν συμμετοχή σε ομάδα στα Κατεχόμενα. Αν ήξερα...»

 

Τελευταία Νέα