Εποχή Οικονόμου στον Άρη

Εποχή Οικονόμου στον Άρη

Gazzetta team
Εποχή Οικονόμου στον Άρη

bet365

Τον αντικαταστάτη του Χάρη Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ο Άρης, με τον Τάσο Οικονόμου να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον Ερασιτέχνη. Πρόταση από την Ελβετία έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, με την εγκυρότητά της να αμφισβητείται.

Αποδεκτή και επίσημα έγινε η παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου, όπως γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης Άρης, που παράλληλα ανακοίνωσε και την εκλογή του Τάσου Οικονόμου στην θέση του προέδρου. Επίσης, όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο, στα γραφεία του συλλόγου έφτασε πρόταση από την Ελβετία, με την εγκυρότητά του, όμως, να είναι αμφισβητούμενη.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Α.Σ. ΑΡΗΣ αποφασίστηκαν τα εξής:

-Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Χάρη Παπαγεωργίου.

-Πραγματοποιήθηκε εσωτερική αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και ορίστηκε Πρόεδρος ο κ. Αναστάσιος Οικονόμου, Γενικός Γραμματέας ο κ. Σάββας Αναστασίου και δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Αντιπροέδρου κ. Όμηρου Φωτιάδη, ο οποίος και δέχτηκε να παραμείνει.

-Για αύριο Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου ορίστηκε συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗ και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώργου Γαλανού στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

-Παρουσιάστηκε ένα ανυπόγραφο έγγραφο προς συζήτηση το οποίο δεν είχε στοιχεία επικοινωνίας και καμία εγκυρότητα προερχόμενο από την Γενεύη».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα