Η ΑΕΚ επιτέλους έχει... ΥΓΕΙΑ!

Η ΑΕΚ επιτέλους έχει... ΥΓΕΙΑ!

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ επιτέλους έχει... ΥΓΕΙΑ!

bet365

Έπειτα από χρόνια στην ΑΕΚ ασχολούμαστε ξανά αποκλειστικά με το αγωνιστικό και μόνο, ενώ και στην κερκίδα υπάρχει σούπερ μαγιά.

Υγεία... Αυτή είναι η λέξη που υπάρχει και ταιριάζει στην ΑΕΚ. Αναφέρομαι καθαρά στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ και όχι γενικά σε ερασιτεχνική και άλλα αθλήματα που έχουν τα (σοβαρά) ζητήματά τους.

Από το 2008 και έπειτα στην Ένωση ασχολούμασταν με κάθε απίθανο και μη γεγονός που απασχολούσε το σύλλογο από το... κεφάλι (τη διοίκηση) έως το τελευταίο πράγμα που μπορούσε κανείς να φανταστεί: αν έχει πληρωθεί το ρεύμα, αν έχουν νερό ζεστό για μπάνιο, αν καταβλήθηκαν τα λεφτά σε πιστωτές, παίκτες, προπονητές και όλα τα παράπλευρα και μη αγωνιστικά (με αυτά που έπρεπε να ασχολούμαστε το κάναμε ελάχιστα).

Πλέον όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν θα τα ξεχάσουμε, τίποτα δεν θα ξεχάσουμε... Αλλά τώρα μπορούμε να ασχολούμαστε (ρεπόρτερ και οπαδοί) αποκλειστικά με τα αγωνιστικά ζητήματά της, τα κενά και τα... γεμάτα της, το ρόστερ, τους διαιτητές, όλα!

Οι συζητήσεις όλων (και το έζησα στην Κομοτηνή) αφορούν δυο πράγματα: το αγωνιστικό και το γηπεδικό. Οι οπαδοί και οι ρεπόρτερ ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά που πρέπει και οφείλουν.

Η κουβέντα στην Κομοτηνή και γενικά είχε ως εξής σε όλα τα πηγαδάκια των οπαδών: «Θέλει φορ η ομάδα είναι ξεκάθαρο», «να είχαμε μία χαφάρα τύπου Ντιόπ», «αχ ρε ένα Μπλάνκο να ξαναβρίσκαμε και να φέρουμε πίσω τον Σκόκο» και άλλα πολλά τέτοια σχόλια μαζί με τα κλασικά των Ελλήνων οπαδών – προπονητών, να βάλει τον τάδε, βγάλε το δείνα και πάει... γράφοντας!

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται περίεργο, για άλλους υπερβολικά κουτό να το αναφέρουμε καν, όμως οι ΑΕΚτσήδες αντιλαμβάνονται πολύ καλά τι ακριβώς εννοούμε γράφοντας τα παραπάνω. Ο κόσμος και οι πάντες γύρω απ’ την ομάδα ασχολούνται με όσα πρέπει και επιβάλλει ο χώρος. Η όποια γκρίνια και μουρμούρα περιστρέφονται γύρω από όλα τα δευτερευούσης σημασίας πράγματα που αφορούν το σύλλογο έπειτα από πολλά χρόνια... Μεγάλη υπόθεση αυτό!

Το ίδιο συμβαίνει και ισχύει στην κερκίδα. Ο κόσμος τυγχάνει (κυρίως ο οργανώμενος) απόλυτης αναγνώρισης για το επίπεδο και την ποιότητα στήριξης της ομάδας. Στο πλευρό της και μόνο με τραγούδι και χορό από το πρώτο έως το 90ο λεπτό ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Υπέροχη μαγιά με την Ένωση και στην κερκίδα να σημαίνει από πολλά έως τα πάντα...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα