Λουίς Ενρίκε: «Καλή δουλειά η Μάλαγα»

Gazzetta team
Λουίς Ενρίκε: «Καλή δουλειά η Μάλαγα»

bet365

Η Μάλαγα έκλεισε πολύ καλά τον Μέσι στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη και αυτομάτως δεν άφησε τους Καταλανούς να κάνουν το παιχνίδι τους, όπως τόνισε ο Λουίς Ενρίκε.

Στην άψογη αμυντική λειτουργία πάνω στον Μέσι στάθηκε ο Λουίς Ενρίκε μετά το 0-0 με τη Μάλαγα. Ο τεχνικός της Μπάρτσα, τόνισε μεταξύ άλλων πως με τον Μέσι η δουλειά της ομάδας του γίνεται πιο εύκολη, αλλά η Μάλαγα τον είχε κλείσει πολύ καλά, ενώ ακόμα είπε πως θα γίνει αυτοκριτική στα αποδυτήρια και ότι δεν αναζητούν δικαιολογίες αλλά λύσεις για τη συνέχεια...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το γεγονός πως ο Μέσι ήταν καλά κλεισμένος πιστώνεται στη καλή δουλειά που έκανε η Μάλαγα. Είναι σαφές πως όσο περισσότερο συμμετέχει στο παιχνίδι μας, τόσο πιο επικίνδυνοι είμαστε. Για εμάς ο Μέσι είναι το κλειδί και όσο περισσότερο τον βρίσκουμε τόσο πιο επικίνδυνοι γινόμαστε, το γεγονός πως δεν μπορούσαμε να τον βρούμε όπως θα θέλαμε πιστώνεται στην πολύ καλή δουλειά που έκανε ο αντίπαλος».

Για το αν θα γίνει αυτοκριτική: «Αυτοκριτική θα γίνει, αλλά στα αποδυτήρια. Αυτό γίνεται και όταν κερδίζουμε, φανταστείτε τι συμβαίνει όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, αλλά θεωρώ πως είμαστε στο σωστό δρόμο και θα αναζητήσουμε λύσεις για τη συνέχεια, όχι δικαιολογίες. Κάθε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι, δεν είναι μηχανές οι ποδοσφαιριστές»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα