Γιουβέντους - Τσεζένα 3-0

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Γιουβέντους - Τσεζένα 3-0

bet365

Ο Αρτούρο Βιδάλ επέστρεψε στην 11άδα με δύο γκολ και η Γιουβέντους καθάρισε εύκολα (3-0) με την Τσεζένα και πήρε το τέταρτο τρίποντο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε αλλαγές στην 11άδα, αφήνοντας στον πάγκο τους Τέβες, Πογκμπά και Ασαμόα για να ξεκουραστούν, δίνοντας θέση βασικού στον Βιδάλ που πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό. Αν κρίνουμε από το ματς με την Τσεζένα, ο Χιλιανός δεν θα δυσκολευτεί να επιστρέψει στο γνωστό του επίπεδο αφού ήταν ο πρωταγωνιστής με δύο γκολ και αποθεώθηκε ξανά από το Juventus Stadium.

Οι Μπιανκονέρι ήθελαν το γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο απλά τα πράγματα για την συνέχεια και στο 18' ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για το χέρι του Κασκιόνε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βιδάλ και έκανε το 1-0, παρά το γεγονός ότι ο Λεάλι έπεσε σωστά και βρήκε και την μπάλα. Από εκεί και πέρα, οι Τορινέζοι ήξεραν ότι με ένα δεύτερο γκολ το ματς θα τελείωνε και θα μπορούσαν να το πετύχουν σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο μέρος οι Γιορέντε και Τζιοβίνκο.

Ο τελευταίος, προσπάθησε αρκετές φορές και στην επανάληψη να βρει δίχτυα αλλά ο Λεάλι αντιδρούσε πάντα σωστά, για να έρθει τελικά το σουτ του Βιδάλ στο 64' για το 2-0. Ο Αλέγκρι άρχισε τις αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα, ο Τζιοβίνκο έψαχνε συνεχώς το γκολ αλλά όταν δεν τον σταμάτησε ο Λεάλι το έκανε το δοκάρι και στο 85' ο Λιχτστάινερ μπήκε στην περιοχή από δεξιά και τελείωσε σωστά την φάση, γράφοντας το τελικό 3-0.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ (87' Πέπε), Βιδάλ (80' Παντοΐν), Μαρκίζιο, Περέιρα, Εβρά, Τζιοβίνκο, Γιορέντε (70' Μοράτα).

Τσεζένα (Πιερπάολο Μπιζόλι): Λεάλι, Κράιντς, Λουκίνι, Καπέλι, Πέρικο (56' Καρμπονέρο), Τζιόρτζι (77' Νίκα), Κασκιόνε, Ματσότα (46' Κόπολα), Ρεντζέτι, Ντεφρέλ, Μαριλούνγκο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα