Μπουγιουρντί 500.000 στον Αμπρέου
Το 2009, όταν δηλαδή βρισκόταν στον Αρη, ο Σεμπαστιάν Αμπρέου τα... έσπασε με τον τότε ατζέντη του, Λουίς Μαλβαρές. Ο τελευταίος όμως κατήγγειλε τον άλλοτε πελάτη του και ισχυριζόμενος ότι τους έδενε συμβόλαιο, τον έσυρε στα δικαστήρια. Επειτα από πέντε χρόνια ο μάνατζερ δικαιώθηκε, καθώς του επιδικάστηκε το ποσό των 500.000 ευρώ.
Αυτά θα πρέπει να του δώσει ο Λόκο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος στα 37 του εξακολουθεί να παίζει μπάλα με τη Ροσάριο Σεντράλ, ενώ έχει περάσει από 20 ομάδες σε έξι χώρες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
