Θέλτα - Λα Κορούνια 2-1

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Θέλτα - Λα Κορούνια 2-1

bet365

Αν και προηγήθηκε δύο φορές της Λα Κορούνια, η Θέλτα χρειάστηκε την απόκρουση πέναλτι του Άλβαρες στο 90' για να κρατήσει το υπέρ της 2-1 και το το «τρίποντο».

Συνέχεια στην αρκετά καλή της πορεία στην σεζόν, έδωσε η Θέλτα, που αν και καρδιοχτύπησε, πήρε εν τέλει την νίκη με 2-1 κόντρα στην Λα Κορούνια και έπιασε στην 4η θέση την Ρεάλ Μαδρίτης! Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν από πολύ νωρίς το σκορ, με τον Νολίτο να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα των πρώην «πράσινων» Πόστιγκα και Τοτσέ, κατάφερε να απαντήσει προσωρινά με τον Κουένκα στο 55', όμως ο Λαριβέι 16 λεπτά αργότερα, έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ματς, όμως έπαιξαν με την φωτιά και παραλίγο να το πληρώσουν.

Ήταν το 88ο λεπτό, όταν ο Καμπράλ βρήκε την μπάλα με το χέρι του μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βόσνιος Μεντουτζανίν, που όμως νικήθηκε από τον... ήρωα της βραδιάς Άλβαρες, με τον τερματοφύλακα της Θέλτα να σώζει την ομάδα του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα