Ατομικό για δύο στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο στον Παναιτωλικό

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θεοδωρίδης και Βιγιαφάνιες στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού.

Αερόβιο τρέξιμο χαμηλής έντασης και αποκατάσταση περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση με μπάλα, ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής και δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων, ενώ έγινε και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι Θεοδωρίδης και Βιγιαφάνιες, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό. Έτσι, οι Αγρινιώτες έστρεψαν την προσοχή τους στο ματς της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου με τα Χανιά την Πέμπτη (25/9), με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης (24/9) με προπόνηση στο Emileon. Με το πέρας αυτής, ο Μάκης Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα