Με Μπαμ Μπαμ στη Ριζούπολη

Νίκος Τσιώκος
Με Μπαμ Μπαμ στη Ριζούπολη

bet365

Με τον Μπαμ Μπαμ να είναι στην αποστολή, θα πάει ο Εργοτέλης στη Ριζούπολη για το ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ώρα για το μεγάλο... comeback στους αγωνιστικούς χώρους φαίνεται πως έφτασε για τον Μάρκους Μπαμ Μπαμ στο αυριανό ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο Βραζιλιάνος έμεινε από τον Οκτώβριο του 2013 εκτός δράσης, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του χάνοντας το υπόλοιπο της περσινής σεζόν και το ξεκίνημα της φετινής.

Ωστόσο, φαίνεται πως πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει και πάλι τους Κρητικούς, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή. Αντίθετα, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου δεν έχει στη διάθεσή του τους Χαντί, Καζναφέρη, Άλαν και Φίντελεφ. Οι δύο πρώτοι γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι δύο τελευταία έκαναν θεραπεία.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής με μπάλα και στημένες φάσεις. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσέρνι, Καβουσάκης, Πίτσος, Γιουσούφ, Μέγι, Παντελάκης, Σαϊνάτι, Ρέντζας, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Κούτρης, Στράους, Βλαχοδήμος, Μπουρσέλης, Κούρεζ, Παμλίδης, Στογιάνοβιτς, Μπαμ Μπαμ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα