Χωρίς Ιμπαγάσα με Φωστήρα

Gazzetta team
Χωρίς Ιμπαγάσα με Φωστήρα

bet365

Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να μην μπαίνει στην αποστολή για λόγους ξεκούρασης, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος κόντρα στον Φωστήρα στη πρεμιέρα του Κυπέλλου την Τετάρτη.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος, αυτό με τον Φωστήρα, ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Δημήτρης Τερεζόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές, από την οποία απουσιάζει ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Καλογεράκης, Παντίδος, Κοσμάς Γκέζος, Χολέβας, Μέξης, Πάνος, Τασουλής, Γκίνης, Σιώπης, Φουρλάνος, Μασούρας, Κολοβός, Φούντας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Σμυρλής, Γιάννου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα