Ηρακλής Ψαχνών - Ατρόμητος 0-1 (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ηρακλής Ψαχνών - Ατρόμητος 0-1 (vid)

bet365

Χωρίς να φορτσάρει, ο Ατρόμητος ξεκίνησε με νίκη την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας στα Ψαχνά του Ηρακλή με 1-0, χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Κούρου.

Το ότι ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή Ψαχνών είναι δεδομένο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μετά και το... διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο και με δεδομένο πως η πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος διεξαγόταν στα Ψαχνά, υπήρχε μια προσμονή για την αντίδραση των «κυανόλευκων» του Περιστερίου.

Μια αντίδραση που την χαρακτηρίζεις και ιδανική, καθώς χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει, κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί την φάση των ομίλων, επικρατώντας με 1-0, σε ένα ματς το οποίο είδε από τις εξέδρες ο νέος όπως όλα δείχνουν (μένουν οι ανακοινώσεις), τεχνικός της ομάδας Ρικάρντο Σα Πίντο.

Από την άλλη ο Ηρακλής Ψαχνών, στάθηκε πολύ καλά κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη ή έστω να σκοράρει, αλλά δεν το κατάφερε λόγω ατυχίας και κακών επιλογών. Τουλάχιστον έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για το πρωτάθλημα της Football League.

Θα νικούσε ο αέρας...

Αν ο Κούρος δεν είχε βάλει αυτό το εντυπωσιακό γκολ στο 75', μεγάλος νικητής της αναμέτρησης θα ήταν ο αέρας ο οποίος δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Αρχικά στο πρώτο μέρος ήταν στο... πλευρό του Ηρακλή, αλλά τα σουτ των παικτών του Γιώργου Κούτση δεν βρήκαν στόχο. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν αυτή στο 43' όταν η σέντρα σουτ του Παπαδόπουλου βρήκε το δοκάρι του Γκορμπούνοφ και στην συνέχεια ο Φλίγκος δεν μπόρεσε με δύο προσπάθειες να σκοράρει.

Ένας... κεραυνός έφτανε για το τρίποντο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καιρικές συνθήκες ήταν με το μέρος του Ατρομήτου, που με την σειρά του τις εκμεταλλεύτηκε. Αυτό έγινε στο 75', όταν ο Κούρος έπιασε ένα εξαιρετικά δυνατό σουτ νικώντας τον Μελίσσα και διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. Έτσι οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν με νίκη την δεύτερη φάση του Κυπέλλου και έδειξαν με το καλημέρα πως είναι το φαβορί για πρόκριση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με την ικανοποίηση της καλής εμφάνισης.

HΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Mελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60' Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83' Ποσίνκοβιτς), Νάκας, Ράντι, Γουόρντεν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοβ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιδες, Μπάλλας, Τάτος (77' Δημούτσος), Γεωργίου (52' Πίτου), Καραμάνος, Παπάζογλου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα