Μανωλάς όπως... Αλνταΐρ!

Μανωλάς όπως... Αλνταΐρ!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Μανωλάς όπως... Αλνταΐρ!

bet365

Μανωλάς στα χνάρια του τεράστιου Αλνταΐρ! Ο 23χρονος αμυντικός... τρελαίνει τους Ιταλούς που στο πρόσωπό του βλέπουν τον κορυφαίο Βραζιλιάνο!

Ο Κώστας Μανωλάς κατακτά τη Ρώμη! Μόλις ένα μήνα χρειάστηκε ο Ελληνας αμυντικός για να κάνει... άνω - κάτω τη Serie A και τον Γκαρσία να δικαιώνεται για την επιλογή του. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» έπαιξε τρία ματς και ανήκει πλέον στη ραχοκοκαλιά της οπισθοφυλακής των Ρωμαίων. Αλλωστε, μαζί με τον Λιχστάινερ και τον Κάσερς είναι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Μια λαμπρή αρχή και τόσες υποσχέσεις... Σούπερ και η εμφάνισή του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου βαθμολογήθηκε από τη «Gazzetta dello Sport» με 7.

Μάλιστα, οι πρωτευουσιάνοι δεν διστάζουν να τον συγκρίνουν με έναν... θεό τους, τον Αλνταΐρ! Ο Βραζιλιάνος στο πρώτος έτος στη Serie A μπήκε με 7.5 στην πρεμιέρα του και στα δυο επόμενα είχε 6 και 6.5. Επειτα από τρία ματς, ο Μανωλάς έχει ακριβώς το ίδιο μέσο όρο (7 με Φιορεντίνα, 6.5 με Εμπολι και Κάλιαρι). Ο Βάλτερ Σάμουελ ο οποίος είχε κατακτήσει την τελευταία κούπα της Ρόμα είχε στα τρία πρώτα μέσο όρο που άγγιζε το 6.5, ενώ η βαθμολογία του 23χρονου αμυντικού είναι καλύτερη και από Ζάγκο, Καστάν, Μεξές...

 

SERIE A Τελευταία Νέα