«Προστατεύστε τον Ολυμπιακό Βόλου»

Γιώργος Βροντάκης
«Προστατεύστε τον Ολυμπιακό Βόλου»

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας να μην πέσουν στην παγίδα Σιδηρόπουλου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τους ζητούν να μην προβούν σε ακρότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:
Φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό και όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα της. Κάποιοι έστησαν την παγίδα τους με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και επιδιώκουν να μας ρίξουν σε αυτή, ελπίζοντας σε ακρότητες που θα οδηγήσουν στην τιμωρία της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό, όλοι εμείς οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα. Ολοι μας θα πρέπει να ενισχύσουμε με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας στο δύσκολο αγώνα της Τετάρτης.

Να σταθούμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, να τους δώσουμε ώθηση και στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε μία ακόμη επιτυχία. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα πρέπει να προστατεύσουμε τον Ολυμπιακό μας, ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να υλοποιήσει το σχέδιο του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα