Κερδίζει πόντους ο Τσιτσαρίτο

Gazzetta team
Κερδίζει πόντους ο Τσιτσαρίτο

bet365

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στην Έλτσε ο Τσιτσαρίτο, με τον Αντσελότι να παραδέχεται πως είναι πολύ ικανοποιημένος από τον Μεξικανό.

Έτοιμος να... φάει την θέση του Μπενζεμά στην ενδεκάδα είναι ο Τσιτσαρίτο, με τον Αντσελότι να παραδέχεται πως σκέφτεται σοβαρά να ρίξει από την αρχή στην μάχη τον Μεξικανό στο παιχνίδι με την Έλτσε. «Θα γίνουν αλλαγές στο παιχνίδι της Τρίτης. Αν δεν ξεκινήσει βασικός ο Μπενζεμά, θα δείξει κατανόηση. Ο Τσιτσαρίτο έχει αυτοπεποίθηση τώρα που πέτυχε δύο γκολ, κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό».

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ο Ρονάλντο θα είναι κανονικά στην αρχική σύνθεση, αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Αντίθετα, ο Πέπε δεν υπολογίζεται, ενώ και ο Ράμος είναι αμφίβολος, αφού έχασε την προπόνηση της Δευτέρας και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα