Χετάφε - Βαλένθια 0-3

Γιώργος Κοντογεώργης
Χετάφε - Βαλένθια 0-3

bet365

Η Βαλένθια έκανε βόλτα στην Μαδρίτη και με άνεση επικράτησε 3-0 της Χετάφε επιβεβαιώνοντας ότι φέτος θα παλέψει για το Champions League.

Οι Νυχτερίδες μοιάζουν πολύ διψασμένες σε αυτό το πρώτο κομμάτι της Primera Division, αφού μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουν πάρει δέκα βαθμούς, βρίσκονται στην 2η θέση μαζί με την Σεβίλλη, έχουν ενεργητικό 10 και παθητικό 2 γκολ. Για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πρωταγωνιστές ήταν Πάκο Αλκάθερ και Ροδρίγο, που σκόραραν από μία φορά και είχαν και μία ασίστ. Ο δεύτερος αποβλήθηκε μετά το τέρμα που σημείωσε.

Στο 7' ο Σαμίρ έκανε λάθος στο κέντρο, ο Ροδρίγο έκανε την πάσα στον Πάκο Αλκάθερ και ο επιθετικός της Βαλένθια με… τάκλιν από πολύ δύσκολη θέση νίκησε τον Βιθέντε Γκουάιτα, μέχρι πέρυσι πορτιέρο των Νυχτερίδων (0-1). Στο 20' οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στην αντίπαλό τους ότι βρίσκονται τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω και ότι θα πάρουν χαλαρά τη νίκη. Ο Ροδρίγο από δεξιά απέφυγε τον αριστερό μπακ της Χετάφε, Εσκουδέρο, έδωσε στον Αντρέ Γκόμες και εκείνος αφού έπαιξε το «1-2» με τον Αλκάθερ τελείωσε πειστικά τη φάση στο τετ α τετ (0-2). Στο 72' ο Νάλντο ανέτρεψε τον Φεγκουλί, ο Ουντιάνο Μαγιένκο έδειξε πέναλτι και ο Ροδρίγο από τη βούλα έκανε το 0-3. Ο Ισπανός επιθετικός μετά τη σέντρα είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα σε αντίπαλο και αποβλήθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα