Συγχαρητήρια στον Κουκουλάκη

Απόστολος Παγώνης
Συγχαρητήρια στον Κουκουλάκη

bet365

Η διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη στο αποψινό παιχνίδι στο Αγρίνιο δεν άφησε καμία ομάδα παραπονεμένη, κερδίζοντας δίκαια τα συγχαρητήρια και των δύο ΠΑΕ.

Για μια ακόμα χρονιά η ελληνική διαιτησία δεν ξεκίνησε καλά. Σ’ αυτές τις τρεις αγωνιστικές που έχουμε διανύσει τα ματάκια μας έχουν πολλά. Από τις 18 ομάδες οι 17 φωνάζουν για τα εγκληματικά λάθη της διαιτησίας. Σήμερα εκτός από την συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι των ομάδων της Λίγκας με τον Χιου Ντάλας, δίνοντας πίστωση χρόνου στον Σκωτσέζο επικεφαλή της διαιτησίας, είχαμε μια ηλιαχτίδα φωτός στο Αγρίνιο.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης δεν ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, όπως βλέπουμε... σχεδόν κάθε Κυριακή στα Ελληνικά γήπεδα από συναδέλφους του. Ο ρέφερι από το Ηράκλειο είχε μια πολύ καλή διαιτησία και δικαίως στο τέλος κέρδισε τα συγχαρητήρια των δύο ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα